Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Praise in Papendrecht

Praise in Papendrecht

20 april 2013
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Praise in Papendrecht is er een jaartje "tussenuit" geweest. Even een jaartje geen praiseavonden georganiseerd. Zie het maar even als een soort van pauze. En na een pauze komt op 20 april 2013 weer een praiseavond.

Deze avond heeft het thema 'NIEUW'. Met een andere insteek dan eerder was gekozen. Er is veel ruimte om als bezoeker zelf liederen (uit de opwekkingsbundels) op te geven die dan met elkaar gezongen zullen worden.

Organisator Simone Rietveld is enthousiast: "Vormen kunnen veranderen, we kunnen nieuwe liederen zingen; wat niet nieuw is, is God. Want God is altijd dezelfde. We willen Hem eren en aanbidden in onze liederen." 

De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Praise In Papendrecht

Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50

615 99 73

www.praiseinpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!