Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Riverside Live bij Grand Cafe Willaerts

Riverside Live bij Grand Cafe Willaerts

21 april 2013
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Jennifer Lynn @ Riverside Live Genre: Easy Listening & Soft Pop

Op zondag 21 april is het alweer tijd voor de voorlopig laatste Riverside Live voor de zomerstop met de zeer succesvolle zangeres en pianiste Jennifer Lynn. Deze all round artieste maakt al muziek sinds zij bij de toetsen van de piano kan. Voor velen inmiddels geen onbekende als één van de gezichten van Crazy Pianos on Tour. De veelzijdigheid van deze mooie Amerikaanse zangeres zal worden aangevuld door vakkundige muzikanten om de laatste Riverside Live van dit seizoen een succes te maken. Locatie: Grand Café Willaerts te Papendrecht Aanvang: 15:00 uur Entree: Gratis  
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Grand Café Willaerts

Grand Café Willaerts aan het Veerplein

www.willaerts.nl
Deel dit bericht met je vrienden!