Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Kronen te kijk in bibliotheek Papendrecht

Kronen te kijk in bibliotheek Papendrecht

25 april 2013
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Op donderdag 25 april opent wethouder Herman Nieuwstraten een bijzondere expositie van kronen in de bibliotheek van Papendrecht.

De troonswisseling die op 30 april plaatsvindt heeft cliënten van de Gemiva-SVG Groep geïnspireerd om hun creatief talent de vrije loop te laten. Zij hebben op verschillende werkplekken in de regio kronen gemaakt, in diverse soorten en maten en met verschillende materialen. Eén van de cliënten werkt in de bibliotheek van Papendrecht. Onderling hebben ze het voor elkaar gekregen om de kronen daar te exposeren. 
 
Bent u benieuwd naar deze prachtige creaties? Kom dan naar de opening op donderdag 25 april om 14.00 uur in de bibliotheek van Papendrecht, Markt 22. De kronen blijven tot na Koningsdag te bewonderen.
 
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Trudy van Vugt

in de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

tvanvugt@bibliotheekpapendrecht.nl www.bibliotheekpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!