Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

27 april 2013
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Openingsfeest speeltuin De Zonnebloem

In plaats van de traditionele opening met Koninginnedag wordt dit jaar het speeltuinseizoen bij speeltuinvereniging De Zonnebloem geopend op zaterdagmiddag 27 april. Deze middag worden ook maar liefst 7 nieuwe speeltoestellen in gebruik genomen. Van 12.00 uur tot 17.00 uur kunnen alle kinderen gratis komen spelen. Voor de ouders is er deze middag een groot terras waar natuurlijk ook een hapje en drankje te krijgen zijn. Voor de kinderen zijn er pannenkoeken, poffertje en de mogelijkheid om zich te laten schminken.
 
In de meivakantie (en de andere schoolvakanties) is de speeltuin van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur. Tijdens schoolweken is de speeltuin op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.30 tot 17.30 uur en op woensdag van 13.30 tot 17.30 uur. Speeltuinvereniging De Zonnebloem zit aan de Lisbloemstraat, achter de Sterflat.

Info

Organisator:

Adres:

Speeltuinvereniging De Zonnebloem

Speeltuinvereniging De Zonnebloem zit aan de Lisbloemstraat

Deel dit bericht met je vrienden!