Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Boekenverkoop in de bibliotheek

Boekenverkoop in de bibliotheek

01 juli 2013
Van maandag 01 juli 2013 tot en met zaterdag 31 augustus 2013


Boekenverkoop in de bibliotheek
In de bibliotheek van Papendrecht vindt in juli en augustus weer een grote boekverkoop plaats. De verkoop van afgeschreven bibliotheekmaterialen staat open voor iedereen: u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om iets te kopen. 
Het gaat om oude bibliotheekboeken die niet meer aan de eisen voldoen of maar heel weinig uitgeleend worden. Er zijn thrillers, streekromans, jeugdboeken, informatieve boeken en dozen met tijdschriften. Ook zijn er cd’s en dvd’s te koop. Er zijn al boeken vanaf 0,50 cent.

Vakantietip
Sla uw slag en kom naar de boekenmarkt in de bibliotheek. Neem afgeschreven boeken, cd’s en tijdschriften mee op vakantie of lees ze lekker thuis! Alles is aantrekkelijk geprijsd en er is voor iedereen iets te vinden. 

Deel dit bericht met je vrienden!