Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Insectenwandeling bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

Insectenwandeling bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard”

06 juli 2013
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Op zaterdag 6 juli is er bij de Natuur- en Vogelwacht “de Alblasserwaard” (NVWA) een insectenwandeling.

Insecten worden door mensen ervaren als heel mooi of juist als eng. Onbekend maakt onbemind, zo zegt het spreekwoord. Dit gaat voor heel veel mensen bij insecten op. Daarom zult u tijdens de wandeling bekend worden gemaakt met insecten.

Tijdens de wandeling gaan we op zoek naar insecten. Er zal worden geprobeerd om deze insecten van zo dichtbij mogelijk te bekijken. Ook zult u wat ‘technische informatie’ krijgen over hoe een insect eigenlijk in elkaar zit.

De wandeling begint om 13.30 uur, duurt ongeveer 2 uur en start bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA aan de Matenaweg 1, 3356 LS te Papendrecht. Na afloop kunt u op het terras bij het centrum nog nagenieten onder het genot van koffie, thee of frisdrank.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!