Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Open dag Regionaal Egelopvangcentrum

Open dag Regionaal Egelopvangcentrum

06 juli 2013
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Zaterdag 6 juli  wordt het nieuwe regionale egelopvangcentrum, aan de Admiraal de Ruyterweg 1a in Papendrecht, officieel in gebruik genomen. Om dit heugelijke feit te vieren opent Egelopvang Zuid-Holland Zuid van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek.

Kijkje nemen
Iedereen is van harte welkom om op deze dag de egelopvang te komen bezichtigen. Naast de officiële opening om 11.00 uur door beheerster Hesther Trip, wordt op deze dag ook uitleg gegeven over egels en de werkzaamheden in het egelopvangcentrum. Voor kinderen zijn er leuke knutselactiviteiten.

 

Info

Organisator:

Adres:

Regionaal Egelopvangcentrum

Admiraal de Ruyterweg 1a

Deel dit bericht met je vrienden!