maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Excursie rondom de paddenpoel

Excursie rondom de paddenpoel

03 augustus 2013
Van 13:30 uur tot en met 15:00 uur

Op zaterdag 3 augustus is er een wandeling bij de Natuur en Vogelwacht ‘de Alblasserwaard’ (NVWA). Natuurgids George Ketting zal u meenemen naar de paddenpoel van de heemtuin van de NVWA. Ook zal hij u leiden door een stukje Alblasserbos, dat grenst aan de heemtuin. Er zal worden gekeken naar planten en amfibieën die in en rondom poel te zien zijn. Ook zal u kennismaken met het gebruik van de planten die daar groeien. De wandeling begint om 13.30 en duurt ongeveer anderhalf uur. De wandeling start bij het Streeknatuurcentrum van de NVWA, Matenweg 1, 3356 LS, te Papendrecht. Deelname is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!