maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Excursies bij de NVWA

Excursies bij de NVWA

24 augustus 2013
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Zaterdag 24 augustus organiseert de NVWA een tweetal excursies: een kinderexcursie naar slootbeestjes en een excursie naar vlinders en libellen.
De kinderexcursie is voor kinderen van 4-12 jaar. Tijdens de excursie ga je onder deskundige leiding op pad met schepnetten om salamanders, kikkers, padden en vissen te vangen. Daarna wordt gekeken welke soorten er allemaal zijn gevangen. De excursie begint om 13.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.
Bij de tweede excursie gaan we op zoek naar vlinders en libellen. Onder leiding van de gidsen maken we een wandeling in het Alblasserbos en bekijken daarbij alle vlinders en libellen die we tegenkomen en brengen deze op naam. De excursie begint om 15.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.
Beide excursies starten bij het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1, 3356 LS te Papendrecht. Aanmelding voor de excursies is verplicht en kan via info@nvwa.eu. Meer informatie is te vinden op www.nvwa.eu.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!