vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Cursus 'Bewust Bevallen'

Cursus 'Bewust Bevallen'

03 september 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Aanstaande moeders die minimaal 23 weken zwanger zijn, kunnen aan deze cursus deelnemen. Tijdens de cursus leren deelnemers meer over de veranderingen in hun lichaam tijdens de zwangerschap en krijgen ze handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Oefeningen
Een fysiotherapeut of oefentherapeut begeleidt de deelnemers tijdens de cursus 'Bewust Bevallen'. Deelnemers krijgen oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook voor ademhaling en ontspanning. Deze kunnen ze inzetten voor, tijdens en na de bevalling.
 
De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van één uur. Bij twee hiervan is er ook een rol voor de partner. Acht bijeenkomsten vinden voor en één bijeenkomst vindt na de bevalling plaats. Daarom is het belangrijk dat deelnemers ongeveer in dezelfde fase van de zwangerschap zitten.
 
De kosten voor deelname bedragen € 143,-. Opgeven kan via de website of de zorglijn.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas

Consultatiebureau aan de Seringenstraat 16

0900-8440

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!