vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe Cursus Bloemschikken

Nieuwe Cursus Bloemschikken

10 september 2013


De workshopserie bloemschikken van de najaar- en winterperiode van 2013 bij Biss Floral is beschikbaar voor inschrijving! Een uitgelezen kans om regelmatig een leuke workshop te doen en een fantastisch arrangement te kunnen meenemen naar huis.

Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Aarzel niet te lang en schrijf je vandaag nog in!

Deze open inschrijving is mogelijk als individu of met een kleine groep, voor zes afzonderlijke workshops op een vast moment in de week in Sliedrecht. Wil je met een grotere groep of een speciaal arrangement laten samenstellen, kijk dan bij workshops.

Je maakt zes prachtige bloemdecoraties op verschillende ondergronden en met uiteenlopende technieken. Deze cursus bloemschikken is geschikt voor beginnende en gevorderde deelnemers. Iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd ! Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke materialen en veilingverse bloemen.

De investering voor dit totaalpakket van zes workshops in 2013 bedraagt slechts € 195,= incl. BTW per persoon. Hiervoor krijg je zes leuke, gezellige workshops bloemschikken in een beperkte groep, met ruim persoonlijke aandacht en/of begeleiding.

Reserveren is noodzakelijk, inschrijven is nog mogelijk via de website.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Biss Floral

Biss Floral

06-51834874

http://www.bissfloral.nl/cursus.html
Deel dit bericht met je vrienden!