vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Citygolf Papendrecht

Citygolf Papendrecht

13 september 2013
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

PAPENDRECHT - Op vrijdag 13 september 2013 wordt de eerste editie van de Citygolf Papendrecht georganiseerd. Een verfrissend evenement om met (collega) ondernemers en relaties de golfsport op een andere manier te beleven.

Het deelnemersveld zal bestaan uit ca. 80 ondernemende golfers verdeeld over 20 flights.

Met dit evenement hebben de organisatoren 3 doelstellingen voor ogen:

- Een gezellig en geheel verzorgd netwerkevenement voor ondernemers uit Papendrecht en directe omgeving.
- Het financieel ondersteunen van een sportclub uit Papendrecht door deze club als gastheer te laten optreden voor dit evenement;
- Een lokaal georiënteerd goed doel sponsoren met alle gelden die overblijven van de organisatie en die tijdens het evenement nog worden opgehaald.

De ontvangst voor de wedstrijd is om 13.30 uur op het sportcomplex van PKC. Onder het genot van een heerlijke lunch krijgt u uitleg over de spelvorm en rond 14.30 uur is de “shotgunstart” van de wedstrijd gepland.
 
Er worden 12 holes gespeeld die op markante plaatsen dwars door Papendrecht zijn aangelegd.  In verband met de veiligheid wordt er gespeeld met speciale golfballen. De route wordt hoofdzakelijk te voet afgelegd. Mocht de afstand tussen de holes te groot zijn, dan is het vervoer geregeld.
 
Rond 17.30 uur eindigt de wedstrijd en verwachten we iedereen weer terug bij PKC. U wordt hier ontvangen met een gezellige borrel en heerlijke hapjes. Aansluitend is de start van het buffet gepland en volgt de prijsuitreiking. We maken de avond compleet met een geweldige feestavond in loungesfeer. Muzikaal zal  de avond kracht worden bijgezet door de Papendrechtse DJ talenten “Freaking Amigos”. 

Info

Organisator:

Adres:

Citygolf Papendrecht

Papendrecht en PKC

Deel dit bericht met je vrienden!