vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Passaat organiseert run-bike-run voor recreanten

Passaat organiseert run-bike-run voor recreanten

14 september 2013
Van 08:30 uur tot en met 00:00 uur

Atletiekvereniging Passaat organiseert op 14 september 2013 voor de 6e keer een run-bike-run voor recreanten.

Op zaterdag 14 september 2013 organiseert AV Passaat Papendrecht voor de zesde keer de unieke combinatie van hardlopen en fietsen. Dit jaar staat de inschrijving voor deze tocht voor het eerst ook open voor niet-leden van de atletiekvereniging.

Hoe werkt het?
In een team (2 of meer personen per team) wordt steeds gewisseld: één loopt en de anderen fietsen. De wissel tussen lopen/fietsen gebeurt naar eigen inzicht. Dat kan zijn dat het team met elkaar afspreekt om elke 10 minuten te wisselen of dat bij elke 2 km van plaats wordt gewisseld.

Er wordt gelopen aan de hand van een route-kaart/beschrijving, er is geen bewegwijzering. De route van 42 km voert langs het Werelderfgoed Kinderdijk en door de mooiste plekken van de Alblasserwaard. Verzorging wordt zelf meegenomen op de fiets. Deelname kan met een tweetal, of meerdere personen per team. Gezelligheid in combinatie met een sportieve prestatie staat voorop. Er wordt in tijdblokken gestart. De langzaamste groep eerst, de snellere groepen later. Op deze manier finishen de teams kort na elkaar. De run-bike-run wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Informatie
De eerste teams starten om 08.30 uur. De kosten voor deelname is € 10,- per persoon, inclusief lunch. Inschrijving sluit 12 september 2013. Op de website avpassaat.nl kan het inschrijfformulier opgehaald worden en is de route te bekijken. Inschrijven van de teams of nadere informatie bij voorzitter@avpassaat.nl.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

AV Passaat

Alblasserwaard

voorzitter@avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!