vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Sliedrechts Popkoor ‘A lot of…’ Countdown treedt op in de Willem

Sliedrechts Popkoor ‘A lot of…’ Countdown treedt op in de Willem

14 september 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Popkoor ‘A lot of…’  Sliedrecht verovert op 14 september aanstaande het Theater ‘De Willem’ in Papendrecht. Het popkoor uit Sliedrecht bestaat uit ruim 80 leden en staat onder leiding van hun enthousiaste dirigent Gerard Treffers.

Sinds 2003 zingt het koor prachtige nummers waarbij steeds gelet wordt op het bewaren van de stijl en het gevoel van het originele nummer. Het concert ‘Countdown’ biedt het publiek een reis langs muzikale hoogtepunten, van stevige melodische poprock tot tere a capellanummers. Extra bijzonder is dat pianiste Jolanda Dam enkele nummers op de vleugel zal begeleiden.

Het concert staat in het teken van ‘Countdown, ‘aftellen’. Het is aftellen naar het concert, aftellen naar de mooiste nummers, aftellen van al die uren repeteren, etc.

Dirigent Gerard Treffers zegt trots te zijn op de muzikale hoogstandjes van zijn koor. ‘Muziek maken doe je samen’, aldus Treffers. ‘Het popkoor uit Sliedrecht is een zeer enthousiast koor. Je zult het koor ook van het podium zien spatten. Het swingt, straalt, danst, lacht en geniet! Ego’s laten de koorleden thuis. Dat voegt niets toe aan de zangkunst’.

De lat ligt hoog voor het koor. Er wordt al maanden gerepeteerd aan uiteenlopende nummers van hoge moeilijkheidsgraad.

Treffers werd ooit aangesproken door een collega dirigent die stelde dat je met zo’n koor nooit a capella nummers kunt zingen. Treffers heeft met zijn gezelschap meerdere keren het tegendeel bewezen en zal dat nu ook weer doen.

Popkoor ‘A lot of…’  uit Sliedrecht gaf al menig concert voor grote en kleine zalen maar stond slechts eenmaal eerder in de Willem. De Willem heeft een prachtig groot podium en er kunnen veel mensen genieten van het concert. Een paar uur lang wordt de Willem tot muziektempel omgebouwd.

Het concert ‘Countdown’ vindt plaats op zaterdag 14 september aanstaande in Theater de Willem te Papendrecht Het concert begint om 20.00 uur; de deuren van de zaal gaan open om 19.30 uur. Kaarten (€ 12,50) zijn nog verkrijgbaar via e-mailadres info@alotof.nl en, indien nog beschikbaar, aan de zaal.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Popkoor 'A lot of..."

Theater de Willem

info@alotof.nl
Deel dit bericht met je vrienden!