vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Johnny Cash Memorial

Johnny Cash Memorial

15 september 2013
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Op 12 september a.s. is het 10 jaar geleden dat Johnny Cash (1932-2003) overleed. Ter gelegenheid daarvan vindt op zondag 15 september in Papendrecht een bijzondere herdenking plaats, bestaande uit een kerkdienst en een concert.

Tijdens de kerkdienst zullen leven en geloof van de legendarische zanger centraal staan. In plaats van psalmen of gezangen klinkt de muziek van Johnny Cash. En meezingen mag!

De voorgangers in de dienst zijn Fred Omvlee en Piet van Die. Fred Omvlee is krijgsmachtpredikant en bekend van Elvis-diensten. Piet van Die is predikant van De Morgenster in Papendrecht en organiseerde eerder een Cash-dienst die landelijk veel publiciteit kreeg.

Medewerking wordt verleend door Cashflow3, een coverband die songs van Johnny Cash op het repertoire heeft. Na afloop van de dienst wordt er door Cashflow3 nog een extra concert van een uur gegeven waarin ook niet-religieuze songs van Cash zullen klinken.

Cashflow3 is ontstaan na een eerdere Johnny Cash-kerkdienst. De musici die meewerkten aan deze dienst kregen zo de smaak te pakken dat ze besloten hun samenwerking vaste vormen te geven.

Deze memorial wordt georganiseerd door De Morgenster in samenwerking met Theater De Willem en de website www.johnny-cash-infocenter.com. Iedereen is van harte welkom. Je hoeft er zeker niet religieus voor te zijn. De deur staat vanaf 18.30 uur open.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Morgenster

Theater De Willem

p.die@chello.nl www.johnny-cash-infocenter.com
Deel dit bericht met je vrienden!