vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Bingo-avond bij speeltuin de Zonnebloem

Bingo-avond bij speeltuin de Zonnebloem

20 september 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De eerste bingo-avond bij speeltuin De Zonnebloem is dit seizoen op vrijdag 20 september. Vanaf 1930 uur is de zaal open en bent u van harte welkom. Er worden 15 bingorondes gespeeld waarbij u kans maakt op mooie prijzen zoals levenlevensmiddelen, cadeaubonnen, thema-pakketten en vleespakketten. In de superronde die aan het einde van de avond gespeeld wordt, maakt u maar liefst vier keer kans op een mooie prijs. De bingo-avond wordt gehouden in het clubgebouw aan de Lisbloemstraat, achter de Sterflat.

 

Info

Organisator:

Adres:

Speeltuin De Zonnebloem

Lisbloemstraat achter de Sterflat

Deel dit bericht met je vrienden!