vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Rechtvaardige oorlog: bestaat dat

Rechtvaardige oorlog: bestaat dat

24 september 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

VredesCafe 24 September. Rechtvaardige oorlog: bestaat dat? Pacifisme ten tijde van Syrie. Dat zijn lastige actuele vragen. Niet alleen voor christenen , die de eerste 300 jaar een regelrechte vredesbeweging genoemd mogen worden, maar voor ieder die vandaag TV kijkt. Hoe ver zijn we anno 2013 met deze vragen? Hoe groot zijn de problemen werkelijk?

Dr.  Koos van der Brugge, een gelauwerd onderzoeker van vredes- en oorlogsvraag-stukken komt ons bijpraten. Het wordt omlijst door ene presentatie van die bijzondere Vredesfiguur: Albert Schweitzer. Ook in postzegels. Dit keer van Leen Koster. Plaats: Bethlehemkerk. Aanvang: 20.00 uur. Toegang gratis. Informatie: Jan Anne Bos.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

6152662

bosjananne@gmail.com www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!