vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Netwerkontmoeting Geef geloof een stem

Netwerkontmoeting Geef geloof een stem

25 september 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Deze bijeenkomst is allereerst bedoeld om input voor het komende verkiezingsprogramma te vergaren. ChristenUnie Papendrecht nodigt christenen in Papendrecht uit om letterlijk de verkiezingsslogan waar te maken: geef je geloof een stem!

Dat ze christenen uitnodigen heeft ook een tweede achtergrond. Buiten kerken en politieke partijen, ontmoeten christenen elkaar nog maar weinig als broeders en zusters die meer delen dan alleen een geloofsovertuiging. Ook los van verkiezingstijden, past het de partij werk te maken van de ontmoeting van christenen om samen hun persoonlijke visie op de samenleving te delen.

Het thema deze avond is: `ondernemen en rentmeestschap´, een gesprek over economisch beleid en de relatie tussen overheid en ondernemers.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

ChristenUnie Papendrecht

de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178

papendrecht.christenunie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!