vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Themabijeenkomst over scheiden

Themabijeenkomst over scheiden

26 september 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Papendrecht, 5 september 2013 – Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Papendrecht houdt donderdag 26 september de themabijeenkomst ‘Uit elkaar… En de kinderen dan?’. De bijeenkomst is voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd, die met scheiden te maken hebben of krijgen. Deze gratis bijeenkomst wordt georganiseerd in het jeugdcentrum Interval in Papendrecht.

‘Uit elkaar… En de kinderen dan?’
Voor kinderen is een scheiding van de ouders vaak lastig. Hoe gaan zij om met deze verandering en hoe kunnen ouders hun kinderen steunen in deze moeilijke tijd? Tijdens de bijeenkomst geeft klinisch pedagoge mw. drs. E.A. Groenhuijsen antwoord op onder andere deze vragen. Ook tips voor het opstellen van een ouderschapsplan en een omgangsregeling komen aan de orde. Aansluitend vertelt CJG-coördinator Eva Donatz iets over de verschillende programma’s die zijn ontwikkeld om kinderen te ondersteunen gedurende het verwerkingsproces van een scheiding. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 september van 19.30 tot 21.30 uur in Jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a in Papendrecht. Voor deelname ontvangt het Centrum voor Jeugd en Gezin vooraf graag een aanmelding via a.huisman@rivas.nl.  Opgeven kan ook in het Centrum voor Jeugd en Gezin. Deelname is gratis.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Centrum voor Jeugd en Gezin

Jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a

(078) 644 52 00

a.huisman@rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!