vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Gevoelens van alleen zijn

Gevoelens van alleen zijn

26 september 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdag 26 september is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw H. Gelms te gast. Zij is Humanistisch geestelijk verzorger bij Rivas en zal spreken over gevoelens van alleen zijn. Als je te maken krijgt met dementie kunnen zowel de mantelzorger als degene die dementie heeft, zich alleen voelen. Deze gevoelens kunnen er zijn ondanks dat er liefdevolle mensen om u heen zijn. Deze avond is er na de inleiding ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland

Alzheimer Café Papendrecht in het restaurant van De Waalburcht aan de Kleine Waal 6

6154741

Deel dit bericht met je vrienden!