zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Optreden Kinderkoor ‘Mwangaza’

Optreden Kinderkoor ‘Mwangaza’

27 september 2013


Kinderkoor ‘Mwangaza’ bestaat uit 20 (wees) kinderen afkomstig uit Oeganda; De Parel van Afrika. Ook dit keer komen de kinderen uit Rakai: ‘de vergeten provincie’ in het zuiden van Oeganda. Een regio gekenmerkt door de gevolgen van Aids; gebukt onder armoede en hopeloosheid.

Een optreden van ‘Mwangaza’ is een belevenis. De combinatie van zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding zorgt ervoor dat Mwangaza altijd een warm plekje in uw hart zal krijgen.

Het woord ‘Mwangaza; komt uit het Swahili en betekent: ‘stralend licht’. En dat doen ze: alle 20! Elk optreden is een kans om hun hartverscheurende verhaal te vertellen. Een podium om te getuigen van hun droom; hun hoop. Met als doel: vrij zijn van het verleden; vrij van het heden. ‘Break Free’ – een tournee om een hopeloos heden om te buigen tot een hoopvolle toekomst.

De Uganda Child Care Foundation heeft deze tournee Marcel en Lydia Zimmer als ambassadeurs achter haar staan. Marcel en Lydia waren in 2010 al betrokken bij de ‘Dreams-of-Hope-tour. Marcel zal deze keer opnieuw meewerken aan de cd-opname van een nieuwe cd die in eigen beheer door UCCF zal worden gerealiseerd.

Vandaag treden ze samen met kinderkoor Friends op. Kijk voor meer informatie op de website.

Foto: Pieter van den Berg

Info

Organisator:

Adres:

Website:

UCCF

Sionskerk aan de Rubensstraat 35

www.www.uccf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!