vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Sociale media: voordelen en gevaren

Workshop Sociale media: voordelen en gevaren

30 september 2013


Social Media is het helemaal tegenwoordig; Facebook, Twitter, Hyves, Youtube, Forums zijn bekende termen. Op maandagavond 30 september organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een workshop Social Media. Tijdens deze les krijgt men een introductie in deze programma’s hoe ze gebruikt moeten worden  en krijgt men inzicht in de voordelen en de gevaren hiervan. De groep waaraan les wordt gegeven bestaat uit maximaal 10 personen.

Tijdens de les maakt men gebruik van een laptop welke wordt meegenomen door de docent. Om mee te kunnen doen aan deze cursus is een beetje ervaring met de computer vereist. Het cursusgeld bedraagt € 45,- en men kan eventueel bij de docent een cursusboek aanschaffen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!