Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Muzikale Seniorendag in de PKC-Hal

Muzikale Seniorendag in de PKC-Hal

01 oktober 2013
Van 14:30 uur tot en met 16:30 uur

Dinsdag 1 oktober vindt van 14.30 tot 16.30 uur een muzikale seniorenmiddag plaats in de PKC-hal in Papendrecht. Het is de derde keer dat het feest voor Papendrechtse senioren wordt georganiseerd. De datum is met reden gekozen: 1 oktober is namelijk de internationale dag van de Ouderen.
 
Alle senioren van Papendrecht kunnen deze middag genieten van optredens van Lenny Kuhr, Andy en het gelegenheidskoor ‘Samen Papendrecht’.
 
Horecaondernemer Pleun de Vlaming van The Outsider was in 2009 initiatiefnemer van het feest. Hij organiseerde de eerste seniorenmiddag in een tent in het Vondelpark. Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas Zorggroep, en de gemeente Papendrecht vonden dit zo’n goed initiatief dat zij met Pleun de Vlaming de handen ineen hebben geslagen. Door een substantiële bijdrage vanuit het Rabofonds Drechtsteden kan het feest nu om het jaar georganiseerd worden. Ook Stichting Vrienden van Stolpehove is enthousiast over het initiatief. De stichting kreeg een mooie bijdrage vanuit het Nationaal Ouderenfonds en zorgt er mede voor dat de middag gratis toegankelijk is; niet alleen voor bewoners van de huizen van Rivas, maar voor àlle senioren van Papendrecht.
 
Speciaal voor deze middag heeft de gemeente Papendrecht het ‘Samen Papendrecht’ lied laten schrijven. Leerlingen van de twee Kanjerscholen PCS Prins Constantijn en OBS De Leilinde vormen samen met Papendrechtse vrijwilligers van Rivas een gelegenheidskoor. Muzikant en docent bij Cultuur Centrum ToBe, Randy Derkhof, dirigeert het koor en zal het koor met zijn band begeleiden tijdens het feest op 1 oktober.
 
De toegang tot het feest is gratis en ook hapjes en drankjes worden verzorgd. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe het dan snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! U kunt zich tot 27 september opgeven via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief).
 

Info

Organisator:

Adres:

Horecaondernemer Pleun de Vlaming

PKC-hal

Deel dit bericht met je vrienden!