Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Uniek concert voor Excelsior

Uniek concert voor Excelsior

12 oktober 2013


Concert tesamen met harmonie-orkest uit Frankrijk op 12 oktober
Op zaterdag 12 oktober wordt in de Bethlehemkerk een uniek concert georganiseerd waarbij het orkest van Excelsior Papendrecht o.l.v. dirigent Ruud Welle optreedt in samenwerking met “L’Orchestre d’Harmonie d’Hesdin” uit Noord-Frankrijk. De beide orkesten zullen het publiek qua muziekstijl meenemen naar de Franse sferen en zullen ook gezamenlijk optreden. Entreebewijzen zijn reeds te reserveren via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'

Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!