Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt bij Scouting

Rommelmarkt bij Scouting

12 oktober 2013
Van 09:30 uur tot en met 14:00 uur

Op zaterdag 12 oktober organiseert scouting Van Brederode haar jaarlijkse rommelmarkt op het terrein van haar boomgaard aan de Kamerlingh Onneslaan 1. Tussen 9.30 en 14.00 uur is iedereen welkom om in en rond het clubhuis te snuffelen tussen de spullen van de rommelmarkt.

Naast de rommelmarkt verkopen we ook onze eigen onbespoten appels en peren uit de eigen hoogstamboomgaard. Heeft u nog verkoopwaar? Wellicht heeft u in de schuur of op zolder nog spullen liggen die tijdens de rommelmarkt verkocht kunnen worden. Van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober is het mogelijk om tussen 19.00 en 20.30 uur spullen voor de verkoop op het clubhuis Batenstein aan de Kamerling Onneslaan 1 (naast de brug naar Dordrecht) af te gegeven.

De opbrengst van de rommelmarkt zal gebruikt worden om activiteiten voor de jeugdleden van de scoutinggroep te organiseren. Informatie over scouting Tijdens de rommelmarkt is het ook mogelijk om meer informatie te verkrijgen over alle activiteiten van scouting in Papendrecht. In Papendrecht biedt scouting voor kinderen tussen de 5 en 21 jaar elk weekend een plezierige vrije tijdsbesteding aan. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ton de Waal op telefoonnummer 06 – 53769458. 
 

Info

Organisator:

Adres:

Scouting

Kamerlingh Onneslaan 1

Deel dit bericht met je vrienden!