Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Met de Partybus naar Hollywood

Met de Partybus naar Hollywood

12 oktober 2013
Van zaterdag 12 oktober 2013 tot en met zondag 13 oktober 2013
Van 22:30 uur tot en met 04:30 uur

Papendrecht– Matthijs Keller organiseert weer een uitstapje voor jongeren uit de regio. Op zaterdag 12 oktober vertrekt de Partybus vanaf de parkeerplaats bij PKC naar discotheek Hollywood in Rotterdam. De bus zal om 22.30 uur vertrekken en zondagochtend om 4.30 uur weer terug keren naar Papendrecht. De retourreis kostte de deelnemers 15 euro, inclusief entree en garderobe, maar exclusief drankjes.
 
Matthijs is enthousiast:”“Het is een hele scherpe prijs, en dat maakt het aantrekkelijk en ik reken erop dat het weer een geslaagd event wordt. De voorgaande keren was een groot succes, en er was niets vervelends voorgevallen. De gemiddelde leeftijd is 16 à 17 jaar, echt de doelgroep dus”.

Info

Organisator:

Adres:

Partybussen Papendrecht

Parkeerterrein achter PKC

Deel dit bericht met je vrienden!