Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Opening en open middag PSZ De Wielewaal

Opening en open middag PSZ De Wielewaal

15 oktober 2013
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Op dinsdagmiddag 15 oktober vindt er een feestelijke opening en open middag plaats bij Wasko PSZ De Wielewaal. Wasko PSZ De Wielewaal, is de jongste peuterspeelzaal van Wasko en biedt sinds 3 september jl. peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar de gelegenheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen, opdat zij later een optimale start kunnen maken in het basisonderwijs. Wasko PSZ De Wielewaal is gehuisvest in OBS De Knotwilg, locatie de Wielen, P. Zandstraat 1-3. Naast peuterspeelzaal wordt er op deze locatie door Wasko tevens buitenschoolse opvang aangeboden.

De locatie kenmerkt zich voor een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang en een eenduidig pedagogisch klimaat. Belangstellende zijn op dinsdagmiddag 15 oktober vanaf 13.30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen binnen onze peuterspeelzaal. Na de officiële opening heeft u we gelegenheid om een kijkje te nemen in ons lokaal en organiseren de peuterspeelzaalmedewerkers een aantal leuke activiteiten voor de kinderen.

Info

Organisator:

Adres:

Wasko PSZ De Wielewaal

OBS De Knotwilg, locatie de Wielen, P. Zandstraat 1-3

Deel dit bericht met je vrienden!