Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Riverside Live presents: Mathilde Keij

Riverside Live presents: Mathilde Keij

20 oktober 2013
Van 15:00 uur tot en met 18:00 uur

Mathilde Keij (1980) heeft een bloeiende zangpraktijk in het Gooi en is een veelgevraagde zangeres. Mathilde studeerde aan het conservatorium van Amsterdam (voormalig Hilversums Conservatorium), waar zij in mei 2004 met lof afstudeerde. Hier kreeg Mathilde les van Lydia van Dam, Gé Titualear, Edwin Rutten, Setske Mostaert en vele anderen. In het Gooi is ze regelmatig te vinden op diverse podia, zoals in Jazzcafe Wakker te Eemnes, de Otter in Loosdrecht, en poppodium de Vorstin in Hilversum.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Grand Café Willaerts

Grand Café Willaerts aan het Veerplein

www.willaerts.nl
Deel dit bericht met je vrienden!