Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Halloweenspeurtocht & Kinderdisco

Halloweenspeurtocht & Kinderdisco

26 oktober 2013
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

Op zaterdagavond 26 oktober organiseert Wijkplatform Oostpolder – De Kooij in samenwerking met o.a. Tenniscentrum Oostpolder en Toptennis Papendrecht voor kinderen in de wijken Oostpolder en de Kooij een Halloween-speurtocht in het Oostpolderpark. De start van de speurtocht is aan de Parkweg/Westkil op de parkeerplaats bij de glas – en papierinzameling. Kom verkleed naar ons toe. Als je te jong bent, neem dan gewoon je vader en/of moeder mee. Kom lekker met ons griezelen. Ruik, proef, voel en ervaar de mystieke sfeer. De Halloween-speurtocht eindigt in een Halloween-kinderdisco op het terrein van Tennisvereniging Top. Ga op de foto met je favoriete griezel. Of dans met andere griezels in de kinderdisco.

En …. maak kans op een prijs voor de best verklede griezel, welke bekend wordt gemaakt aan het eind van Halloween-Kinderdisco. Wanneer? Zaterdagavond 26 oktober 2013 Waar? Start Halloween-speurtocht, parkeerplaats Parkweg/Westkil Hoe laat? Aanvang Halloween–speurtocht van 18.30 - 19.30 uur. Einde Halloween-kinderdisco: 21.00 uur Parkeren? Er is voldoende parkeergelegenheid aan de Parkweg/Westkil en Tenniscentrum Top indien uw kinderen brengt. Deelname? Gratis voor zowel Halloween-speurtocht als Halloween-kinderdisco

Leeftijd? Vanaf 5 jaar tot ongeveer 12 jaar Bij zeer slechte weersomstandigheden? Bij zeer slechte weersomstandigheden wordt er vanaf 18.30 uur een verkorte speurtocht gestart op het terrein van Tenniscentrum Top. Al is het slecht weer. Er is altijd een Halloweenkinderdisco.
 

Info

Organisator:

Adres:

Wijkplatform Oostpolder – De Kooij

Oostpolderpark - Parkweg

Deel dit bericht met je vrienden!