Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Start taalcursussen na Herfstvakantie

Start taalcursussen na Herfstvakantie

28 oktober 2013


Na de herfstvakantie (vanaf 28 oktober) gaat er bij Volksuniversiteit Papendrecht nog een flink aantal taalcursussen van start. Het betreft hier een tweetal speciale talen, nl. Arabisch voor beginners en Nieuwgrieks voor beginners of tweedejaars. Beide cursussen draaien op maandagavond.

Buiten deze bijzondere taalcursussen kan men na de herfstvakantie ook nog starten met Frans Conversatie op de dinsdagmiddag of Engels voor beginners of Engels basisconversatie (eenvoudig niveau) op de maandagochtenden.

Wie zijn spreekvaardigheid Engels eens goed op wil pakken kan nog inschrijven voor Engels Conversatie 2. Deze cursus is geschikt voor cursisten die minimaal 3 á 4 jaar Engels gevolgd hebben en deze taal nodig hebben voor bijvoorbeeld hun werk of een verblijf in het buitenland. Er wordt in deze cursus uitsluitend Engels gesproken, dus ook de uitleg is in het Engels.

Voor meer informatie over de cursussen of inschrijving kan men terecht op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!