Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Inloopspreekuur voor bewoners van de Oostpolder en de Kooij

Inloopspreekuur voor bewoners van de Oostpolder en de Kooij

31 oktober 2013
Van 18:30 uur tot en met 19:30 uur

Het wijkplatform Oostpolder – De Kooij organiseert in samenwerking met de gemeente Papendrecht voor bewoners voor de wijken Oostpolder en de Kooij op 31 oktober een inloopspreekuur met de verantwoordelijke wethouder(s) of ambtenaren. Iedereen kan vragen stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen aan de verantwoordelijke wethouder(s) of ambtenaren. Wij stellen het op prijs als u uw vragen vast vooraf indient op info@oostpolderdekooij.nl, zodat de gemeente zich hierop kan voorbereiden en ook verantwoordelijke ambtenaren kunnen uitnodigen. We zien u graag bij het inloopspreekuur. Wanneer? Donderdag 31 oktober Waar?  Hoe laat? Van 18.30 uur tot 19.30 uur 

 

Info

Organisator:

Adres:

Het wijkplatform Oostpolder – De Kooij

Wijkgebouw De Kooijker aan de Pieter Zeemanlaan 37a

Deel dit bericht met je vrienden!