Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

C1000 boodschappenpakketten uitreiking Weggeefhoek Papendrecht

C1000 boodschappenpakketten uitreiking Weggeefhoek Papendrecht

01 november 2013
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op Vrijdag 1 November a.s. in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht om 19.00 uur, organiseert Weggeefhoek Papendrecht de uitgifte van de door de leden van de Weggeefhoek Papendrecht ingezamelde boodschappenpakketten afkomstig van de zegelaktie van C1000. Deze uitreiking zal gedaan worden door of de burgemeester of een van de wethouders van de Gemeente Papendrecht.
 
De afgelopen weken zijn de leden en beheerders druk bezig geweest met het inzamelen van zegels van de C1000 boodschappenpakket aktie. Dit heeft geresulteerd in ruim 20 boodschappenpakketten voor de leden van de Weggeefhoek Papendrecht. Om deze best wel flinke aktie een feestelijk tintje te geven hebben we besloten om hier een leuke uitgifte van te maken in Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht. De winnende leden van de Weggeefhoek Papendrecht worden uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie en een heerlijke gevulde koek, dit pakket in ontvangst te nemen. De uitreiking zal gedaan worden door of de Burgemeester van Papendrecht of een van de Wethouders. (dit is op dit moment nog niet duidelijk).
 
De slogan voor deze aktie is dan ook “door de samenleving voor de samenleving”.

Info

Organisator:

Adres:

Weggeefhoek Papendrecht

Winkelcentrum Westpolder

Deel dit bericht met je vrienden!