Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kom naar de Fancy Fair in zorgcentrum De Waalburcht

Kom naar de Fancy Fair in zorgcentrum De Waalburcht

02 november 2013
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Op zaterdag 2 november is iedereen weer van harte welkom op de jaarlijkse Fancy Fair in zorgcentrum De Waalburcht. Van 10.00 tot 15.30 uur vinden bezoekers op deze Rivas-locatie een leuk aanbod van diverse artikelen en is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. De ‘Brutel Boys’ zorgen daarbij voor de muzikale noot.

Voor ieder wat wils
Tijdens de Fancy Fair is er voor ieder wat wils: van lekkernijen tot enveloppen trekken. ‘Bezoekers kunnen op de rommel-, kleding- en boekenmarkt rondsnuffelen bij verschillende kramen’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. ‘Ook zijn de bloemenkraam en Miep’s cadeaukraam aanwezig. Daarnaast kunnen bezoekers een gokje wagen bij het rad van avontuur, het enveloppen trekken en het raden van de prijs van een goedgevulde boodschappenmand.’

Bezoekers die liever genieten van een lekkernij of muziek, hoeven zich geen moment te vervelen. ‘Ook aan hen is gedacht: met koffie, thee, fris, poffertjes en nog veel meer is het goed toeven op de Fancy Fair’, vervolgt Marianne. ‘En tijdens het koffiedrinken en het rondsnuffelen zorgen de Brutel Boys voor vrolijke muziek.’

Opbrengst
Net als andere jaren komt de opbrengst van de Fancy Fair ten goede aan de bewoners van De Waalburcht. Marianne: ‘Dit jaar is het een bijdrage voor de aanschaf van een rolstoelfiets. Aan zo’n fiets kunnen we een rolstoel bevestigen, zodat een bewoner in een rolstoel samen met bijvoorbeeld een familielid een stukje kan toeren.’

Informatie
Bezoekers voor de Fancy Fair zijn van harte welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur in zorgcentrum De Waalburcht. Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Zorgcentrum De Waalburcht

Kleine Waal 6

Deel dit bericht met je vrienden!