Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven / slechthorenden

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven / slechthorenden

07 november 2013
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Soms kan het best lastig zijn om contact te maken met anderen en zelfs met uw partner, wanneer u moeite heeft om elkaar te verstaan. Speciaal voor ( plots-)laatdoven en slechthorenden organiseert BWI in samenwerking met Stichting Plotsdoven en slechthorenden 5/6 keer per jaar ontmoetingsmiddagen met lotgenoten.

De eerstvolgende ontmoetingsmiddag is vandaag en begint om 14.00 uur. Omdat het de laatste ontmoetingsmiddag van dit jaar is willen we er een gezellige middag van maken met het spelen van een spelletje, een hapje en drankje. Uiteraard is er een ervaringsdeskundige aanwezig namens de Stichting Plotsdoven en slechthorenden waar u terecht kunt met eventuele vragen. U en ook uw partner zijn van harte welkom (tevens indien u niet woonachtig bent in Papendrecht). De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

bwi@swopapendrecht.nl www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!