Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Gratis voostelling 'Beter een goede buur'

Gratis voostelling 'Beter een goede buur'

13 november 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Kom naar de gratis voostelling 'Beter een goede buur'

'Jouw hond maakt mij 's nachts wakker met dat geblaf ', Die boom beperkt het aantal zonuren in mijn tuin'. Herkent u dit? Menig mens heeft weleens een onenigheidje met de buren, alleen lang niet iedereen weet dit onderling op te lossen. Buurtbemiddeling Papendrecht dient in deze gevallen als conflictbemiddelaar en zoekt samen met de betrokkenen naar een duurzame oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Al ruim 500 Papendrechters zijn u voor gegaan en in reeds 63% van deze gevallen heeft buurtbemiddeling succes gehad. Om dit succes te vieren, bovenop het feit dat Buurtbemiddeling Papendrecht al 5 jaar bestaat, wordt er vanavond een voorstelling ‘Beter een goede buur ' in Theater de Willem gegeven.

De voorstelling, die wordt gegeven door Robin& Elcke Nijhuis , zit vol met grappige sketches over burenperikelen en heeft interactieve elementen zoals een quiz. Daarnaast zijn er vrijwilligers aanwezig die u kunnen informeren en wellicht adviseren.

Wilt u aanschuiven voor een avond vol humor en meer te weten komen over Buurtbemiddeling Papendrecht? Kom dan naar de gratis voorstelling. U wordt verwelkomd met een drankje naar keuze. Aanmelden is niet nodig.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Buurtbemiddeling Papendrecht

Van der Palmstraat 4

l
Deel dit bericht met je vrienden!