Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Inloopbijeenkomst over o.a. ADHD, dyslexie

Inloopbijeenkomst over o.a. ADHD, dyslexie

15 november 2013
Van 18:00 uur tot en met 20:00 uur

Vanavond is er in de bibliotheek van Papendrecht een inloopbijeenkomst voor ouders van kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerstoornissen, zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD, dyslexie en PDD-NOS. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de afdeling Zuid-Holland-Oost van de ouder vereniging Balans.

Ouders kunnen er ervaringen en tips uitwisselen met andere ouders en met medewerkers van Balans. Vrijwilligers van Balans zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen en geven van informatie, bijvoorbeeld over schoolkeuze of het vinden van de juiste hulpverlener.

Balans is de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerstoornissen. De vereniging geeft informatie over deze problemen, brengt ouders in contact met elkaar en doet aan belangenbehartiging.

De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u mailen.

Deel dit bericht met je vrienden!