Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Alblasserwaardse Natuurquiz

Alblasserwaardse Natuurquiz

22 november 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur


Vrijdagavond 22 november organiseren Corné Stam en Richard Slagboom een quiz over de natuur in de Alblasserwaard. Het is de bedoeling dat het een gezellige informele avond wordt, waarvoor zowel leden als niet-leden van de NVWA zich kunnen inschrijven. Op de avond worden tal van vragen gesteld over de natuur in de Alblasserwaard, van planten tot insecten en van zoogdieren tot vogels. Natuurlijk niet alleen moeilijke vragen voor de ervaren natuurkenner, maar ook vragen voor de ‘gewone’ natuurliefhebber.

Het is de bedoeling om in teams van twee personen de vragen te beantwoorden, waarna aan het eind van de avond het winnende team bekend wordt gemaakt. Voor de eerste drie teams zijn leuke prijzen te winnen.

Inschrijven kan tot maandag 18 november via info@nvwa.eu of d.m.v. een telefoontje naar 06-49201029. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team van twee personen.
De avond begint om 20.00 uur en zal worden gehouden in het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1 te Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!