Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Wat leest u op het etiket?’

Wat leest u op het etiket?’

26 november 2013
Van 11:00 uur tot en met 12:30 uur

Rivas Zorggroep houdt in Papendrecht in de maand november twee keer de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Datum en locatie
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt in november twee keer plaats: op dinsdag 12 en op dinsdag 26 november van 11.00 tot 12.30 uur in De Zorgmolen in Papendrecht. Het is ook mogelijk deze workshop te volgen in Alblasserdam (11 november) en Leerdam (15 november).

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een workshop die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd organiseert.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Rivas

De Zorgmolen in Papendrecht

0900-8440

vodi@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!