maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Seizoendag Winter

Seizoendag Winter

14 december 2013


De Heerlijkheid van Papendrecht streeft ernaar om 4 seizoensdagen per jaar te organiseren. Op die dagen is het feest. Er zijn extra activiteiten in de boomgaard, op het erf, in de landwinkel en De Hooizolder.

Seizoendagen De Heerlijkheid van Papendrecht:
- Zaterdag 8 juni 2013 (zomer)
- Zaterdag 7 september 2013 (herfst)
- Zaterdag 14 december 2013 (winter)
 
Gezocht: Nog wat versterking voor de kraampjes. Misschien hebt u, of weet u iemand die iets te verkopen of te proeven heeft, iets te demonstreren (bv. oud ambacht), iets wat aansluit bij de seizoenen en de producten en die het leuk vind om een zaterdag bij De Heerlijkheid van Papendrecht te vertoeven? Stuur een mail.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Heerlijkheid van Papendrecht

Kerkbuurt 56

info@fruitheerlijkheid.nl www.fruitheerlijkheid.nl
Deel dit bericht met je vrienden!