maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Santa Run Papendrecht

Santa Run Papendrecht

14 december 2013
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Opbrengst Santarun voor voedselbankkinderen en Dream4 Kids 

Na het grote succes van vorig jaar met meer dan 500 deelnemers heeft Papendrecht in 2013 opnieuw haar eigen Santa Run. Voor wie vorig jaar het sensationele evenement gemist heeft: bij een Santa Run lopen of rennen honderden mensen verkleed als Kerstman samen door hetdorp voor een goed doel.Iedereen kan meedoen, jong of oud, atletisch of wat minder sportief.

Het kost slechts €10, 00 per persoon. Als je meedoet aan de Santa Run, steun je meteen het goede doel. Met de opbrengst  zal Rotary Club Papendrecht opnieuw een dagje uit organiseren naar de Winter Efteling in de kerstvakantie voor kinderen uit gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank Papendrecht. Tevens zullen ze  Dream4Kids steunen, een organisatie die kinderen met een trauma een nieuwe start geeft (www.dream4kids.nl).

De Santa Run vindt plaats op 14 december. Start en finish zijn weer op de Markt bij het Gemeentehuis Papendrecht.Het parcours loopt in en rond het centrum en is ongeveer drie kilometer lang. Om 10:30 begint de warming-up en om 11:00 klinkt het startsignaal.

Aanmelden via www.papendrecht.rotarysantarun.nl. Voor je Kerstmanpak wordt gezorgd. Meedoenals sportclub, bedrijf, klas of vereniging kan ook!

Net als vorig jaar kan de Santarun ook gesponsord worden door  bedrijven. Op de website vind je alle informatie hierover.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rotary Club Papendrecht

de Markt, bij het Gemeentehuis

www.papendrecht.rotarysantarun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!