maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kerstmarkt in verpleeghuis De Wieken

Kerstmarkt in verpleeghuis De Wieken

14 december 2013
Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur

In verpleeghuis De Wieken in Papendrecht vindt zaterdag 14 december een kerstmarkt plaats. Geïnteresseerden kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur komen genieten van de kerstsfeer op deze Rivas-locatie.

Kraampjes en activiteiten
Er zijn verschillende kraampjes te vinden op de kerstmarkt. ‘Er worden onder andere kerststukjes, zelfgemaakte cadeauartikelen en boeken verkocht’, vertellen Wies van de Broek en Chantal Stolk, activiteitenbegeleiders in De Wieken. ‘Ook worden er voor jong en oud verschillende activiteiten gehouden.’ Daarnaast zijn er voor de bezoekers lekkere winterse hapjes en drankjes, zoals oliebollen, erwtensoep, en er is een wijnproeverij. ‘En de kerstman is de hele dag aanwezig.’

Verheugen
De kerstmarkt is een mooie gelegenheid om bewoners, familieleden en mensen uit de omgeving samen te brengen. Bewoners van De Wieken kijken daarom ook erg uit naar de winterfair. De opbrengst van de markt is bedoeld voor activiteiten met de bewoners. De kerstmarkt is mede mogelijk gemaakt door het cliëntenoverleg van De Wieken.

Locatie en informatie
Belangstellenden zijn van harte welkom op de kerstmarkt. Verpleeghuis De Wieken bevindt zich aan de Noordhoek 20 in Papendrecht.
Voor meer informatie over de diensten van Rivas, kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rivas

De Wieken

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!