maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kerstgezelligheid in de middenpolder en de Kooij

Kerstgezelligheid in de middenpolder en de Kooij

18 december 2013
Van 17:00 uur tot en met 20:30 uur

Woensdagavond 18 december 2013 organiseert basisschool De Wielen, P.J. Zandtstraat 1, het traditionele schoolkerstdiner voor alle kinderen van hun school. Niet alleen voor de kinderen, maar voor àlle bewoners uit de wijk is er op het schoolplein een kerstmarkt.
Wees welkom!Kerstman vertelt meisje een verhaal.

Op woensdag 18 december van 17.00 – 20.30 uur is er van alles te eten, te kopen, te horen en te zien op het schoolplein. Er staan grote tenten, dus ook regen of sneeuw kunnen de pret niet drukken!Er is muziek van Cultureel Centrum ToBe, er zijn marktkramen waar van alles te koop is, je kunt er heerlijk eten van Restaurant De Pepermolen, natuurlijk is er een Kerstman waar je mee op de foto kunt, er is een grabbelton, iets te knutselen en mee naar huis te nemen, er zijn liters warme chocomel of glühwein, je kunt een glittertattoo laten zetten, een Fancy Fair met tweedehands speelgoed, enzovoorts.

En altijd al eens kennis willen maken met de buren verderop in de wijk? Kom dan naar de kerstmarkt. Marktkramen worden bemand door: Kapper Willem, Bakkerij ‘t Stoepje, Bloemen en Planten Commandeur, Tamara’s tassenhangers en zeepkettingen, Stichting Wasko, Zwembad De Hooght Papendrecht, Restaurant de Pepermolen,Brede Welzijnsinstelling en Cultureel Centrum ToBe.

De kerstactiviteit is tot stand gekomen in samenwerking met het wijkplatform Kraaihoek/ Middenpolder/‘t Zandt, kinderopvangorganisatie Wasko, Cultureel Centrum ToBe, OBS De Wielen en de gemeente Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Basisschool De Wielen

P.J. Zandtstraat 1

Deel dit bericht met je vrienden!