maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

NYE 2014

NYE 2014

01 januari 2014
Van 00:30 uur tot en met 04:30 uur

Wil je 2013 goed afsluiten en 2014 nog beter beginnen? PKC/Hagero organiseert in samenwerking met de gemeente Papendrecht, VV Papendrecht en VV Drechtstreek HET oud & nieuw feest van Papendrecht! Ben je 16 jaar of ouder reserveer dan snel je tickets via www.pkc-korfbal.nl/events . Tickets zijn alleen te koop in de voorverkoop.

Het belooft een onvergetelijke new years party te worden met onder andere DJ Yorit, bekend van De Skihut Rotterdam en Freek- F , onze vaste PKC-DJ. Voor meer informatie over het oud & nieuw feest en alle andere PKC feesten check: www.facebook.com/PKCevents

Info

Organisator:

Adres:

PKC Papendrecht

Sportpark Oostpolder aan de Andoornlaan 36

Deel dit bericht met je vrienden!