maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwjaarsconcert Excelsior in Theater De Willem

Nieuwjaarsconcert Excelsior in Theater De Willem

11 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

In navolging van voorgaande jaren zal het orkest van Excelsior Papendrecht op zaterdagavond 11 januari as. het traditionele Nieuwjaarsconcert verzorgen.

Het orkest heeft o.l.v. dirigent Ruud Welle een zeer veelzijdig repertoire samengesteld, met voor ieder wat wils. Er komen diverse stijlen en componisten aan bod die tijdens een nieuwjaarsconcert niet mogen ontbreken, zoals Johann Strauss, George Gershwin en ook Gioacchino Rossini zal bij dit concert een belangrijke plaats innemen.

Bijzondere gasten zijn de solisten Nanouck Brassers, Arjan van der Dussen en Cor Knegjens, allen professioneel musicus en verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Het concert zal plaatsvinden in Theater De Willem in Papendrecht, aanvang 20.00 uur. Entreebewijzen à Euro 7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera op Winkelcentrum De Meent, C1000 in de Westpolder en Gift Shop Good Luck op de Wilgendonk.

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Van der Palmstraat 4

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!