maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Engels conversatie voor gevorderden

Engels conversatie voor gevorderden

13 januari 2014


Wie al enkele jaren Engels op school heeft gehad of eerder een aantal cursussen Engels heeft gevolgd, kan vanaf maandag 13 januari terecht bij Volksuniversiteit Papendrecht voor een intensieve conversatiecursus van 10 lessen van 1½ uur.

Deze cursus is geschikt voor cursisten die Engels spreken op hun werk, in een Engelssprekend land hebben gewoond, regelmatig Engelssprekende vrienden of familie bezoeken, of gewoon hun kennis en spreekvaardigheid van de taal willen uitbreiden. Tijdens de lessen spreekt u alleen maar Engels. Zelfs de docente is een 'native speaker'. Zij zal ook de uitleg in het Engels doen.

Als leidraad voor de gesprekken gebruikt u allerlei teksten, divers luistermateriaal en onderwerpen uit het nieuws. Tevens zal regelmatig de grammatica voor gevorderden worden geoefend.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!