maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Lustrumserie koffieconcerten

Lustrumserie koffieconcerten

18 januari 2014
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

Dit jaar bestaat de Papendrechtse concertserie Aangenaam Goud vijf jaar. Een lustrum, waar de Culturele Raad Papendrecht trots op is. In samenwerking met de Rivas Zorggroep organiseert zij van januari tot en met juni maandelijks een bijzonder concert in één van de verzorgingshuizen. Concerten, waarnaar bewoners, omwonenden en overige geïnteresseerden inmiddels hun weg gevonden hebben. De komende serie biedt muziek van onder andere een dwarsfluitensemble, zang- en pianomusici en muziek op de hobo.

Zaterdag 18 januari zal harpiste Rosanne de Boer het spits afbijten in verzorgingshuis De Waalburcht te Papendrecht. Zij zal haar muziek op twee verschillende harpen uitvoeren. Het concert begint om 10.30 uur en de toegang is gratis.

Rosanne de Boer komt uit Papendrecht en speelt inmiddels 9 jaar harp. Haar muzikale carrière begon op muziekschool To Be in Dordrecht bij docente Leonieke de Kleer, van wie zij nog steeds les heeft. Rosanne heeft diverse concerten op haar naam staan, waaronder optredens in kerken en tijdens bijzondere gelegenheden. In de vakanties speelt Rosanne met een klein reisharpje op straat om daar haar vakantiegeld mee te verdienen.

Ze heeft al enige keren meegedaan met het muziekconcours ‘de Maassluisse Muziekweek’. Onlangs won zij hier een prijs voor 'Beste uitvoering van een Nederlandse compositie'. Zaterdag speelt Rosanne muziek van bekende en minder bekende componisten en in diverse genres: van barok tot swingende Zuid-Amerikaanse muziek. Een gevarieerd concert dus, waarbij iedereen van harte uitgenodigd is.
 

Info

Organisator:

Adres:

Culturele Raad Papendrecht

Verzorgingshuis De Waalburcht

Deel dit bericht met je vrienden!