maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Modeshow in woonzorgcentrum De Markt

Modeshow in woonzorgcentrum De Markt

29 januari 2014
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Voor bewoners en omwonenden van woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht wordt woensdag 29 januari een modeshow gehouden. Na de modeshow krijgen de bezoekers de gelegenheid kleding te kopen.

Verschillende modellen verzorgen deze middag in De Marktzaal de modeshow met kleding van H en A Mode. Zij tonen dames- en herenkleding, speciaal voor senioren. Na de modeshow vindt de kledingverkoop plaats in De Marktzaal.

Meer informatie
Bewoners, maar ook omwonenden en geïnteresseerde senioren uit Papendrecht zijn woensdag 29 januari welkom in De Markt. De modeshow en de kledingverkoop vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur plaats. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de receptie van woonzorgcentrum De Markt via telefoonnummer (078) 644 3200.

 

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

Woonzorgcentrum 'De Markt'

Deel dit bericht met je vrienden!