zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden “Telecommunicatie”

Ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden “Telecommunicatie”

06 februari 2014
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Enige tijd geleden is de voor doven en slechthorende de teksttelefoonbemiddelingsdienst gestopt en is er een nieuwe bemiddelingsdienst voor telecommunicatie. Welke nieuwe toepassing past het beste bij uw wensen? Dit komt u te weten tijdens het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden georganiseerd door BWI en Stichting Plotsdoven op donderdag 6 februari 14.00uur. U gastspreker Wouter Bolier van project Kwaliteit Teletolk (KTT) komt u laten zien welke nieuwe diensten er zijn en hoe u die kunt benutten. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Toegang is gratis en een schrijftolk is aanwezig. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met BWI P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, telefoonnummer 078-6154741of info@bwi-papendrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

bwi@swopapendrecht.nl www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!