maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Taalstrijd in Papendrecht barst weer los

Taalstrijd in Papendrecht barst weer los

12 februari 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdag 12 februari 2014 voor de derde keer de Papendrechtse Taalstrijd. De bibliotheek aan de Markt vormt die avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich individueel of als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) te bereiken op telefoonnummer 6150496 of per e-mail via w.vdhoeven@papendrecht.nl. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 31 januari 2014 inschrijven.

Bent u op zoek naar een gezellige en ook leerzame activiteit? Kom dan op 12 februari alleen of met je vriend(inn)en, je collega’s of mensen die je kent van de vereniging naar de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wie wint de wisselbokaal van de Papendrechtse Taalstrijd, die de tweede keer werd veroverd door mevrouw S. de Vries?

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek

In de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

www.bibliotheekzhzo.nl
Deel dit bericht met je vrienden!