maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Ga in discussie met de lijsttrekkers

Ga in discussie met de lijsttrekkers

25 februari 2014
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op dinsdag 25 februari 2014 houden tien aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende politieke partijen een discussiebijeenkomst in de aula van De scholengemeenschap aan de Vijzellaan 4. De lijsttrekkers van deze partijen gaan in discussie met u, de kiezer, over uiteenlopende en actuele onderwerpen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.
 
De leiding van deze discussiebijeenkomst is in handen van het duo Elsemieke Havenga en Peter de Bie, bekend van radio en televisie.

Elsemieke Havenga is o.a. bekend als presentatrice van het RTL-televisieprogramma  RTL nieuws en Editie NL. Na een imposante hockeycarrière maakte ze de overstap naar radio en televisie en presenteerde verschillende radio- en televisieprogramma’s. Tegenwoordig is ze vooral actief als communicatie adviseur.

Haar partner in de duo-presentatie is deze avond: Peter de Bie. Hij vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het succesvolle en veelbeluisterde zaterdagochtendprogramma TROS Nieuwsshow (Radio 1). Verder was hij redacteur van TROS Aktua, eindredacteur van Radar, regisseerde documentaireseries Balistraa en Bureau Bijlmer en presenteerde de serie Advocaat Van De Duivel.

 

Info

Organisator:

Adres:

Aula van de Lage Waard

Vijzellaan 4

Deel dit bericht met je vrienden!